interim keuken

februari 22, 2011 § Een reactie plaatsen

Een paar tegenslagen later vind ik nog eens de tijd en (vooral) de goesting om te bloggen (een kleintje dan toch). Eén van die tegenslagen zorgt er wel voor dat onze verhuis in een stroomversnelling terecht komt en dat is dan weer wél goed nieuws.

Mijn vader gaat deze week voor ons om het laminaat zodat we hem misschien nog dit weekend kunnen leggen of dan toch zeker het weekend daarna. Gisteren kozen we ook de kleur voor de schakelaars, dat werd het Sterling grijs van Niko, daar was eigenlijk helemaal geen twijfel over. Ook dat wordt morgen besteld en komt dan hopelijk heel snel onze richting uit.

Verder zijn er nog een pak “kleinigheden” te doen. Nog wat plakwerk afwerken, beneden opkuisen en eventueel vinyl leggen, kijken hoe we onze voorlopige leefruimtes zullen indelen, een provisoir keukentje in mekaar knutselen, … .

Dat keukentje zal waarschijnlijk niet veel soeps worden, maar deze foto’s vond ik wel wat hebben. Vooral de Outdoor Kitchen van London-based designer Nina Tolstrup. Wow! Wie er zelf eentje wil knutselen kan trouwens de pdf downloaden en aan de slag gaan. Wie weet doe ik dat ook wel. 😉

(foto via home by sunset)

(foto via Janine Wiedel Photolibrary)Outdoor Kitchen

Dus, als er binnenkort opnieuw wat radiostiltes zijn, dan is dat de reden en zijn we misschien (hopelijk) aan het verhuizen! 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu interim keuken voor the life of...

Meta

%d bloggers liken dit: