voor de vrienden (ver)bouwers

oktober 3, 2010 § 2 reacties

Het is niet de bedoeling om de blog alleen nog maar vol te “spammen” met een dagelijkse foto, hier zal je nog regelmatig “normale” posts zien verschijnen. Vandaag een tip voor de vrienden (ver)bouwers (en/of andere geïnteresseerden ;)) onder ons.

Dat verbouwen een kostelijke bezigheid is zal iedereen wel geweten hebben die het aandurft. Toch kan je die kosten hier & daar wat drukken. Denk maar aan zelf bepaalde dingen doen, materialen kopen in de solden of online op de kop tikken. Zo heb je enkele goede veilingsites op het grote www waar je echte koopjes kan doen. Keukens, badkamers, meubelen, verlichting, … noem maar op. Dit zijn soms toonzaalmodellen, maar komt evengoed (nieuw) uit een faillissement.

Troostwijk Veilingen is het grootste industriële online veilinghuis van Europa met een groot aanbod van machines en goederen. Telkens zijn er kijkdagen waarop je het getoonde materiaal kan gaan bekijken en daarna een koopdag. Dit valt vaak wel in de week maar soms moet je er iets voor over hebben. 😉 Zo heb je ook nog Jorisco & Heyman, zij werken met het zelfde principe. Echt een gouden tip, al zeg ik het zelf! 😉

Deze middag heb ik eens door de sites gebladerd en al veel mooie dingen gezien. Dit zie ik bijvoorbeeld wel passen in m’n (tot nog toe) imaginaire interieur. 🙂

Advertenties

§ 2 Reacties op voor de vrienden (ver)bouwers

 • Sarah schreef:

  Ook een goeie tip is regelmatig eens verschillende tweedehandswinkels te bezoeken.
  Af en toe stoot je op dat ideale meubelstuk!
  Veelal kom je van een kale reis thuis en het vergt natuurlijk wat meer tijd dan surfen, maar het kan zeker de moeite waard zijn!
  Onlangs gaf ik 20 euro voor een supermooie zetel + voetbankje. En ik heb ook nog een prachtige tafel gezien van 50 euro en een zeer mooie oude houten naaidoos op poten.
  Zeker eens langsgaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu voor de vrienden (ver)bouwers voor the life of...

Meta

%d bloggers liken dit: